Projektet i 2017/18

Big Bang til Naturfag blev første gang afholdt i 2017/18 og det var en stor succes! 356 lærere var tilmeldt projektet, med det resultat at der nu undervises i forløb med udgangspunkt i fortællingen 'fra Big Bang til Moderne Menneske' på skoler i hele Danmark.

[workshop 1] var det mest gennemarbejdede og gode arrangement jeg endnu har deltaget i. Det var meget givende, for mig som lærer og for os som team. Så mange tak! I er for vilde og seje. Jeg håber I får medvind til at udbyde det fremover.

Vi er enormt glade for den interesse og det engagement som deltagerne har vist i det forgangne år og den stemning vi oplevede på workshops og skolebesøg. Høj produktivitet, fantastisk engagement og positiv stemning!

Workshops og links til foredrag

Nedenfor er PDF-udgaver af siderne med programmet for workshops i 2017/2018. Tidligere deltagere kan her få adgang til programmet, links til præsentationer, og videooptagelser af foredragene:

Afrapportering efter første år

Big Bang til Naturfag er efter afholdelse af første år blevet evalueret både internt og af Naturfagenes evaluerings- og udviklingscenter (NEUC). Rapporterne kan læses nedenfor med tilhørende bilag: