Tidligere år

Big Bang til Naturfag er blevet afholdt, som kursus i 2017/18 og 2018/19, med deltagelse af samlet set 700 lærere og været en stor succes! Resultatet af dette er at der nu undervises i forløb med udgangspunkt i fortællingen 'fra Big Bang til Moderne Menneske' på mere end 150 skoler i hele Danmark. De deltagende lærer har taget entusiasme og nysgerrighed med hjem til nuværende og fremtidige elever. Mere direkte har projektets foredragsholdere siden begyndelsen holdt skoleoplæg for samlet set mere end 40000 elever.

[workshop 1] var det mest gennemarbejdede og gode arrangement jeg endnu har deltaget i. Det var meget givende, for mig som lærer og for os som team. Så mange tak! I er for vilde og seje. Jeg håber I får medvind til at udbyde det fremover.

Vi er enormt glade for den interesse og det engagement som deltagerne har vist i de forgangne år og den stemning vi oplevede på workshops og skolebesøg. Høj produktivitet, fantastisk engagement og positiv stemning!

Billeder fra tidligere workshops

Workshops og links til foredrag

Nedenfor er PDF-udgaver af siderne med programmet for tidligere afholdte workshops, med adgang til præsentationer og videooptagelser af foredrag:

Big Bang til Naturfag i 2017/18:

Big Bang til Naturfag i 2018/19:

Afrapportering efter første år

Big Bang til Naturfag er efter afholdelse af første år blevet evalueret både internt og af Naturfagenes evaluerings- og udviklingscenter (NEUC). Rapporterne kan læses nedenfor med tilhørende bilag: