Information

Faglig, Fantastisk!

Naturvidenskabelige inspiration og nyt materiale til dig, der ønsker at tage den seneste forskning med direkte i din egen undervisning.

Du inviteres hermed (ganske gratis) til 1) at benytte al det materiale vi har udviklet, og 2) se med på de faglige foredrag, som blev afholdt.

Mere end 1000 af dine kollegaer er med, 99% af dem anbefaler projektet til dig. Velkommen til!

 

"Tusind tak for en fantastisk oplevelse"

"[...] har betydet rigtig meget for mig og mit naturfagsteam!"

"Det her er brugbart: Vi får faglig viden - i den grad!"

"[...] er virkelig blevet inspireret. Tak for det!"

Masser af naturvidenskab

 

Den store fortælling

Hele projektet tager udgangspunkt i den naturvidenskabelige skabelsesberetning "Fra Big Bang til moderne menneske".

Undervisningsforløb og materiale

Nyt materiale og ideer til undersøgende arbejde, samt erfaringer fra tidligere deltagere giver undervisningsforløb I kan bruge på jeres egen skole.

Tværfaglighed

Kun ved at inddrage alle naturfag får eleverne den nødvendige forståelse af udviklingen af Universet, Jorden, Livet og Mennesket.

Aktuelt

De seneste resultater præsenteret af forskerne selv, så du får adgang til den nyeste viden længe inden det når ud i lærerbøgerne.

Brugbart og relevant

Københavns Universitet og Aarhus Universitet står bag Big Bang til Naturfag og med udgangspunkt i den naturvidenskabelige skabelsesberetning "Fra Big Bang til moderne menneske", kommer projektet omkring en stor del af pensum fra naturfagene med opdateret viden, inspirerende oplæg og en god fortælling!

 

I årene 2017-2020 blev en række workshops afholdt som det af projektet, hvor konceptet blev præsenteret, der var tid til at arbejde med at udvikle undervisningsforløb, og så blev der afholdt en lang række oplæg. Her er et lille udpluk:

 

Projektet har resulteret i en lang række ideer, undervisningsmateriale samt vejledninger til undersøgende arbejde. Dertil kommer erfaringerne fra de deltagende lærer, som har indsendt deres undervisningsforløb til inspiration.

 

Gennem projektet kommer vi omkring universet udvikling efter Big Bang, grundstoffernes dannelse og om de mange planeter i universet samt om vandet på Jorden, livets opståen og dets udvikling til den enorme diversitet vi mennesker i dag er en del af.

Vi håber at I vil være med!